Μετάβαση στο περιεχόμενο
0.00 0
Το καλάθι σας είναι άδειο. Μεταβείτε στο Κατάστημα
Μενού
Μενού
0
Το καλάθι σας είναι άδειο. Μεταβείτε στο Κατάστημα

Για εμάς

Το κατάστημα ηλεκτρικών ειδών – οικιακών συσκευών  ΗΛΕΚΤΡΑΓΟΡΑ ΚΟΚΟΣΗΣ, από το 1989  εδρεύει  στο Αργοστόλι Κεφαλλήνιας , και διαθέτει  πλέον από τις μεγαλύτερες  εκθέσεις  του νομού.

Όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας του, το κατάστημα μας έχει προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα  και υπηρεσίες στους πελάτες και απολαμβάνει  έμπρακτα την εμπιστοσύνη του κόσμου, εντός και εκτός του νομού. Η μεγάλη ποικιλία σε συνδυασμό με τις χαμηλές τιμές και κυρίως η ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση αποτελούν τη βάση της φιλοσοφίας της επιχείρησης. Πρώτη μας προτεραιότητα είναι η ικανοποίηση των πελατών μας .

Η παρουσία μας στο διαδίκτυο έχει ως στόχο να μεταφέρει τα πλεονεκτήματα του φυσικού καταστήματος και τη ζεστασιά που προσφέρει η τοπική μας επιχείρηση, σε ολόκληρη την επικράτεια. Εμείς θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και προϊόντων, χαρακτηριστικά που αντιπροσωπεύουν την επιχείρηση μας όλα τα χρόνια λειτουργίας της.

Η δομή του ηλεκτρονικού καταστήματος έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε με πολύ εύκολο και ασφαλή τρόπο, ακόμη και ένας αρχάριος να είναι σε θέση να πραγματοποιήσει μια παραγγελία. Με ελάχιστα κλίκ θα παραλάβουμε την παραγγελία σας και με την επαγγελματικότητα και την εμπειρία που μας διακρίνει, θα προχωρήσουμε στην πραγματοποίηση της αποστολής στο σπίτι σας.

Η ποιότητα , η συνέπια  και οι ανταγωνιστικές τιμές  αποτελούν το τρίπτυχο της επιτυχίας μας. Το e-κατάστημα  electragora.gr  σε συνδυασμό με την ευκολία πρόσβασης, την ασφάλεια και την ταχύτητα εξυπηρέτησης , κερδίζουν την προτίμηση, την ικανοποίηση και την αξιοπιστία των πελατών μας σε βάθος χρόνου.

coverelectragora

Παραγγελίες

Επικοινωνία

Σιτεμπόρων 53, Αργοστόλι

Designed and Developed by Hotel-way. Copyright ©2021 Electragora Kokosis. All Rights Reserved

image001
Μετάβαση στο περιεχόμενο